Клинок для виготовлення ножа Usuba (Усуба) Nakiri (Накири) 105 VG-10 Клинок Usuba з серії Blade Compact для виготовлення японського ножа досить специфічний за своїм виглядом і безумовно відноситься до кухонних екзотики. Незважаючи на найменування клинка – Usuba, в класифікації японських кухонних ножів це лезо точніше було б назвати Nakiri.
Клинок для виготовлення ножа Petty (Петті) 95 VG-10 Клинок для виготовлення ножа Petty Petty – це одна з популярних різновидів японських ножів - аналог європейського універсального. Petty представляє з себе багатоцільовий ніж для великого діапазону кухонних потреб, таких як очистка, нарізка і т.
Клинок для виготовлення ножа Сантоку арт.11226 Клинок для виготовлення ножа Сантоку Слово «Сантоку» (Santoku) перекладається як «три хороші речі», точніше «три благодійники», буквально позначаючи три варіанти використання такого типу ножа - різати, рубати і кришити. Сантоку – це один з найбільш поширених і використовуваних типів японських кухонних ножів, фактично за своїм призначенням - аналог нашого шеф-ножа.
1 118 грн.
Цей сайт використовує файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie.