Японський клинок для виготовлення ножа Kurouchi Santoku Tosa 150мм
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Японський клинок для виготовлення ножа Kurouchi Santoku Tosa 150мм

Японський клинок для виготовлення ножа Kurouchi Santoku Tosa 150мм Клинки майстрів Тоса здавна славляться дуже високою якістю та надійністю і представлення не потребують. Регіон, де виробляють ці ножі, знаходиться на одному з південних островів Японії (о.

3 204 грн. Без податку

3 204 грн. без податку

local_shipping БЕЗКОШТОВНА доставка замовлень понад 500 гривень відправляється перевізником Нова Пошта 

Японський клинок для виготовлення ножа Kurouchi Santoku Tosa 150ммКлинки майстрів Тоса здавна славляться дуже високою якістю та надійністю і представлення не потребують. Регіон, де виробляють ці ножі, знаходиться на одному з південних островів Японії (о. Сікоку) і широко відомий фестивалями ножових майстрів і виробників найрізноманітнішого різального інструменту. Інтерес професіоналів різних галузей, що використовують ножі, колекціонерів, а також просто любителів цієї тематики викликає як високу майстерність виробників та відмінну якість продукції, так і те, що через високу конкуренцію ковалів у даному регіоні можна придбати ексклюзивні зразки ножів із кращих сортів сталі ( таких, як, наприклад, Super Aogami) за відносно невисоку ціну. Причому Tosa продає, як вироби готові до використання, так і клинки окремо (виробники ножів у Японії, як правило, це роблять вкрай неохоче), а рукоятку можна зробити на власний розсуд, це буває дуже зручно. Представлений меч виготовлений компанією Tadayoshi forging company під керівництвом майстра майстром Tadayoshi Saku. Представлений меч ставитися до різновиду Сантоку - одного з найбільш шанованих на кухні японських ножів. Саме слово «Сантоку» (Santoku) перекладається як «три хороші речі», точніше «три благодійники», буквально позначаючи три варіанти використання такого типу ножа – різати, рубати та кришити. Сантоку - це один з найбільш поширених типів японських кухонних ножів, що використовуються, фактично за своїм призначенням - аналог нашого шеф-ножа. Довжина клинка кухонного ножа Santoku-Bocho - 150 мм. Сантоку з таким розміром клинка відносять до маленьких, але в такому виконанні він дуже зручний як хороший кухонний універсал. Santoku-bocho має специфічну конфігурацію леза. Лінія ріжучої кромки практично пряма, з невеликим підйомом до вістря. Це дозволяє нарізати продукти з великим комфортом, а також спрощує процес заточування. Широка голомінь клинка виключає контакт руки з поверхнею столу, а також дозволяє використовувати ніж як імпровізовану лопатку для накладання нарізаних продуктів. Санток дуже близький по ладу клинка до Юсубам (Usuba) або Накірі (Nakiri), але на відміну від них все ж таки має вістря. Santoku-bocho мають двостороннє заточування і тонкий - 2мм по товщині клинок, що дозволяє йому буквально провалюватися в продукт, що розрізається. Ніж із цього клинка дуже добре адаптується під усі основні завдання європейської кухні і якщо хочеться мати лише один японський ніж, то найбільш функціональним вибором буде Santoku.

Клинок Santoku-bocho Tosa тришаровий, з двостороннім заточенням, він заточений і готовий до використання. Клинок Santoku-bocho має характерне для японського ножа поступове звуження товщини леза, як від обуха до ріжучої кромки, так і від п'яти до вістря (дуже красиве і правильне звуження по обуху від 2,5 до 1,5 мм), утворюючи в ортогональних перерізах рівні рівнобедрені трикутники. Подібний лад клинка називається подвійним клином - дуже трудомісткий у реалізації, але гарантує ножу надзвичайно агресивний та легкий різ. Центральний, надзвичайно тонкий і міцний шар, загартований до твердості 63-64 HRC, виконаний зі сталі Super Aogami, яка зарекомендувала себе як найкраща японська клинкова вуглецева сталь. Вона природно, іржавіюча – японці традиційно не використовують хромовмісні сталі, оскільки вуглецю дає набагато агресивніший різ і стійкіша до затуплення. Зовнішні шари виконані також із сталі, тільки м'якшою, що запобігає пошкодженню центрального сердечника. Тривала експлуатація ножа призведе до незначного потемніння області підведення навколо ріжучої кромки. Це не зашкодить ножу і не погіршить його характеристик, проте додасть приємного візуального контрасту із зовнішніми шарами, виявляючи лінії стику - нерівний малюнок якої нагадуватиме лінію якіба, як на японських катанах. Для зменшення впливу зовнішніх впливів на іржаві частини клинка голомінь леза Santoku-bocho Tosa оброблена чорнінням (покриття Kurouchi). Також клинок оброблений зверху водостійким лаком, щоб уникнути впливу корозії при складському зберіганні. При експлуатації з основної частини клинка цей лак можна не прибирати, по спусках в районі ріжучої кромки він пішов механічно в ході заточування. Готовий ніж Santoku-bocho Tosa після кожного використання потрібно промити водою та витерти насухо. Зберігати його краще на відкритому магнітному підвісі. Якщо Ви не припускаєте використовувати ніж довгий час – бажано змастити іржаві частини клинка маслом. Японці для цього використовують комльову олію. Також потрібно враховувати, що центральний шар клинка дуже тонкий та твердий, а кут заточування має критично малу величину. Потрібно уникати ударних сильних навантажень на ріжучу кромку, контакту ножа з чимось дуже твердим (кістками, замороженими продуктами тощо). Клинки виготовлені вручну, тому можуть мати невеликі відхилення від зазначених розмірів та ваги. Японія. Тип Santoku-Bocho Tosa. Майстер Tadayoshi Saku. Довжина леза 150 мм. Висота леза 43 мм. Товщина клинка 2 мм. Загальна довжина із хвостовиком 240 мм. Тип клинка тришаровий. Сталь середнього прошарку Super Aogami. Твердість середнього шару 63-64HRC. Довжина хвостовика 90мм. Особливості конструкції заточено, зведення в нуль. Вага 80 г.

Характеристики Японський клинок для виготовлення ножа Kurouchi Santoku Tosa 150мм Матеріал клинка
  • Углеродистая сталь
Довжина клинка, мм
  • 150
Країна-виробник товару
  • Японія
Tosa
p314001208

Процедура замовлення товару

Для замовлення потрібного товару, необхідно додати його в кошик та заповнити стандартну форму, вказавши контактні дані для зв'язку, зручний спосіб доставки, оплати та додаткові коментарі за потреби.

Через велику ймовірність похибок при записі даних замовника та артикулів товарів, пов'язаних з перешкодами телефонного зв'язку або людським фактором, ми не приймаємо замовлення по телефону. 


Після оформлення замовлення на зазначену вами електронну пошту надійде автоматичний лист зі складом замовлення та привласненим йому номером.
Очікуйте дзвінка або електронного листа від менеджера для підтвердження замовлення - він повідомить орієнтовну дату та час, коли вказане замовлення буде готове для доставки або самовивозу. Після підтвердження ви отримаєте лист та SMS з реквізитами для оплати замовлення.

Замовлення обробляються в робочі години магазину згідно графіку, по черзі їх надходження та максимально швидко. Ми цінуємо всіх наших покупців та не надаємо пріоритет комусь одному в збиток інших.

Увага! У випадках переоцінки товарів ціна фіксується в оформлених замовленнях, а не при додаванні товару в кошик. Тому не відкладайте замовлення товарів з кошику на тривалий час.

Товари зі статусом "надходження 1-3 (2-4) дні" відсутні у фізичному магазині і на їх переміщення зі складу потрібен відповідний термін (враховуються робочі дні магазина).

Умови обміну та повернення товарів

Магазин працює відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів", а отже Ви гарантовано можете повернути або обміняти товари, згідно цього Закону.

Будь ласка, зверніть увагу! Відповідно до Постанови КМУ Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів", наступні товари не підлягають обміну та поверненню:

  • парфюмерно-косметичні вироби
  • рукавички
  • білизна натільна
  • панчішно-шкарпеткові вироби
  • товари в аерозольній упаковці
  • друковані видання

Ми відповідально ставимося до якості товарів, що Вам пропонуємо, тому перед відправкою ретельно перевіряємо кожну посилку і забезпечуємо надійне пакування.

Зауваження:

  • Обов’язково перевіряйте ваше замовлення при отриманні у кур’єра або перевізника. Якщо Ви виявили пошкодження упакування або якщо вантаж був розкритий - претензії пред'являються перевізнику.
  • Якщо Ви отримали не той товар (артикул, кількість), який замовляли або бракований виріб - не панікуйте, необхідно лише написати листа на пошту shop@velosiped.com і з Вами обов’язково зв’яжуться для вирішення ситуації.
  • У листі необхідно вказати ПІБ, дату покупки, номер замовлення та причину Повернення (недолік, помилка, тощо). При виявленні фабричного браку, додайте до листа фото, на якому буде видно недолік (якщо це можливо).
  • Помилково відправлений товар, а також його заміна будуть відправлені нашим коштом.
  • Заповніть заяву та надішліть разом з товаром (або в електронному вигляді на пошту).

Заява розглядається протягом 14 днів. Суб'єкт господарювання залишає за собою право на проведення експертизи. Якщо в результаті експертизи буде доведено, що недоліки виникли після передачі товару споживачеві, внаслідок порушення ним встановлених правил використання та зберігання або транспортування, дії третіх осіб, або дії непереборної сили, вимоги споживача не підлягають задоволенню, а споживач зобов'язаний відшкодувати продавцю витрати на проведення експертизи (ст. 15 п.14 і ст. 17 п. 5 Закону «Про захист прав споживача»).

 

Умови повернення:

  • Обмін (повернення) товару належної якості проводиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, упакування, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром.
  • Покупець має право обміняти (повернути) товар протягом 14 днів від дати покупки, якщо товар належної якості не задовольнив Вас за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин.
  • Витрати на пересилку по Україні бере на себе покупець.
  • Кошти за товар повертаються таким самим чином, яким були отримані. Якщо оплата здійснена безготівковим способом, то кошти повертаються на карту.

chat Коментарі (0)
16 інших товарів у цій же категорії: